Roy Binneveld

Roy Binneveld heeft na zijn studie Bouwkunde aan de Hogere Technische School te Utrecht veel praktische ervaring opgedaan in de bouwsector. Zo heeft hij gedurende zijn carrière gewerkt bij aannemingsbedrijven, een ingenieursbureau en een projectontwikkelaar. Binnen zijn functies bij deze bedrijven heeft hij zowel de rol van opdrachtnemer als opdrachtgever vervuld in alle fasen van het project, van initiatief tot en met realisatie. Bij de bouwprojecten, waar hij met veel passie en gedrevenheid aan heeft gewerkt, heeft hij uitgebreide kennis en contacten opgedaan. Roy heeft affiniteit met alle vaktechnische disciplines die nodig zijn om een project succesvol te kunnen realiseren.

Kernwaarden

Door zijn gezonde nieuwsgierigheid staat hij open voor de kennis en kunde van vakspecialisten en weet hij zijn enthousiasme aan alle stakeholders binnen het project over te brengen. Zijn kernwaarden zijn: openheid, eerlijkheid, respect, begrip, doorpakken en inventiviteit; altijd op basis van een praktische insteek. Werken in teamverband vindt hij belangrijk, want juist als iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn of haar passie te delen wordt het beste resultaat behaald. Altijd samen van papier naar praktijk!

De ervaring van Roy Binneveld is gevormd door projecten samen met anderen op een praktische manier tot een succes te maken. Onder ‘Referenties’ ziet u een aantal van de mooie en succesvolle projecten waar Roy met veel passie en plezier aan heeft gewerkt. Misschien mag hij uw project hier binnenkort aan toevoegen? Bel voor meer informatie: 06 515 60 959.