Opdrachtgever

Ditt Projects

Architect

Ditt Officemakers

Disciplines

Voor het kantoorgebouw The GRID aan de Euclideslaan 251 te Utrecht is in opdracht van Ditt Projects het bouwkosten- en projectmanagement uitgevoerd vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering.

Status

Opgeleverd

Project info

Het kantoorgebouw The GRID aan de Euclideslaan 251 te Utrecht is door het ontwerp van Ditt Projects gereed gemaakt voor een nieuw tijdperk. De entreehal is vergroot en voorzien van een prachtig interieur waar iedereen zich thuis voelt, met ruimte voor vergaderen, informeel overleg en een grab & go bar voor een goede kop koffie of een heerlijke lunch. The GRID is voorzien van een gezamenlijke tuin, en het omliggende terrein is volledig gerenoveerd. Daarnaast zijn alle gevels gerestyled waarbij gevelkozijnen en panelen zijn voorzien van duurzame gevelfolie. Met een nieuw uitgebouwde entree, diversen gevelaanpassingen en de toevoeging van zonnepanelen en laadpalen op het parkeerdek is de transformatie van dit gebouw compleet gemaakt.

Binneveld Bouwmanagement heeft binnen haar rol als gedelegeerd Design & Build aannemer ook namens Ditt Projects het indienen van de omgevingsvergunning georganiseerd en heeft voor de gehele renovatie een gedetailleerde begroting en planning opgesteld en bewaakt.

In oktober 2020 is gestart met de renovatie van het interieur en na het verlenen van de vergunning voor de gevelaanpassingen is in het begin van 2021 ook gestart met het exterieur. Het project The GRID is eind april 2021 opgeleverd.