Opdrachtgever

SieMatic Nederland B.V.

Disciplines

Voor de Siematic Brand Store aan de Hobbemastraat 2 te Amsterdam is in opdracht van Siematic het bouwkosten- en bouwmanagement uitgevoerd vanaf het Schetsontwerp tot en met de oplevering.

Status

Opgeleverd juli 2014

Project info

In het bruisende centrum van Amsterdam, ingesloten door het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat, heeft SieMatic Nederland B.V. aan de Hobbemastraat 2 haar Brand Store gerealiseerd; een Store waar in een huiselijke omgeving de keukens van Siematic kunnen worden beleefd, ‘stijlvol en elegant’.

Het hoofdgebouw is een Rijksmonument met een moderne aanbouw en bestaat uit vijf volwaardige verdiepingen. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij SieMatic hoog in het vaandel. Op basis daarvan heeft SieMatic gezocht naar een optimale verhouding tussen kwaliteit, het beschikbare budget en de beschikbare tijd voor realisatie van het project.

Binneveld Bouwmanagement heeft SieMatic hierin op basis van haar kennis van ontwikkel- en bouwprocessen en technische, praktijkgerichte kennis op een proactieve manier ondersteund. Wij hebben de sloopwerkzaamheden, de realisatie van de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden en de vaste inrichting georganiseerd.