Opdrachtgever

Ditt Projects

Architect

Ditt Officemakers

Disciplines

Voor de complete turn-key afbouw (UAV-gc) is in opdracht van Ditt Projects het project- en bouwkostenmanagement uitgevoerd vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de oplevering.

Status

In uitvoering

Project info

Op de Zuidas wordt het moderne, opvallende gebouw Valley ontwikkeld. Dit gebouw dient te voldoen aan de BREEAM Excellent-certificering. Valley wordt naar verwachting half oktober 2021 casco+ opgeleverd en zal een mix zijn van kantoren, een culturele expositieruimte, winkelunits, parkeervoorzieningen en woonappartementen.

Een van de huurders Webfleet Solutions B.V., onderdeel van Bridgestone, heeft Ditt Officemakers op basis van een UAV-gc contract opdracht gegeven voor het ontwerp en de realisatie van de complete turnkey afbouw van circa 4.000 m² kantoor.

Binneveld Bouwmanagement heeft als regisseur het proces vanaf Voorlopig Ontwerp namens Ditt Projects gedirigeerd. Naast de gebruikelijke werkzaamheden als projectmanager heeft Roy Binneveld het intensieve overleg met alle stakeholders van het project succesvol vormgegeven. De internationale klant van Ditt Projects is intensief begeleid waarbij al haar ideeën en wensen zijn onderzocht, onderbouwd en afgewogen met betrekking tot kwaliteit, tijd en geld. Als gedelegeerd aannemer zijn wij tevens verantwoordelijk voor de inkoop, werkvoorbereiding en uitvoering van dit project.

In juni 2021 is gestart met de realisatie van de afbouw. De complete turnkey afbouw zal naar verwachting half november 2021 worden opgeleverd.

Terug naar projecten